Beste elektrische vliegenmepper

Je bent op zoek naar de beste elektrische vliegenmepper en dat begrijpen we maar al te goed. Rondvliegende muggen, vliegen of wespen kunnen enorm op de zenuwen werken.

“Back in the days” gebruikten we dan met z’n allen van die gewone vliegenmeppers. Even flink meppen – aha, vandaar dat het een mepper heet! 😉 – en je bent van het vervelende gezoem af. Nou, ging het maar zo makkelijk: aan een gewone vliegenmepper zitten behoorlijk wat nadelen. Zo weet je nooit zeker of je de vlieg raakt. En áls je hem dan eindelijk geraakt hebt, is het wel de bedoeling dat de vlieg tussen de mepper en bijvoorbeeld de muur of de tafel zit, anders heb je er nog niks aan! Daarbij zijn wespen een stuk moeilijker om te doden met een normale vliegenmepper.

De voordelen van een elektrische vliegenmepper

Een elektrische vliegenmepper is een stuk handiger in gebruik dan de standaard vliegenmepper die we altijd al gebruikt hebben.

Door de elektrische spanning die op de vliegenmepper staat, kun je een vlieg, mug of wesp meteen doden als je hem raakt. Je hoeft dus alleen maar de mepper in de richting van het insect te bewegen en *knisper!* – het insect is gedood.

De elektrische vliegenmepper is gemakkelijk te bedienen: je hoeft alleen maar het knopje in te drukken en de stroomspanning staat aan. Als je het knopje loslaat, dan is de elektrische spanning ook meteen weer weg.

Een elektrische vliegenmepper is niet gevaarlijk voor mensen, kinderen of huisdieren. De hoeveelheid elektrische spanning die erop staat is genoeg om een insect te doden, maar voor ons is het gelukkig ongevaarlijk. Het kan natuurlijk een vervelend schokje geven, maar de kans dat dit gebeurt is natuurlijk heel klein, omdat je de mepper aan de hendel vasthoud – en daar staat geen stroom op.

Dus koop een goede elektrische vliegenmepper, doe er een goede batterij in en je bent klaar om het gevecht met die vervelende insecten aan te gaan!

Beste keuze:
HG elektrische mepper
De vliegenmepper die zonder problemen vliegen, muggen en ook wespen kan doden. Deze mepper heeft de beste beoordelingen, is erg betaalbaar en is uiteraard heel gemakkelijk in het gebruik.

Bekijk hieronder de door ons samengestelde lijst van de 3 beste elektrische vliegenmeppers op dit moment. Klik op “Bekijk” om alle productbeoordelingen op de webshop te lezen, als je je besluit om de vliegenmepper aan te schaffen.

Deze elektrische vliegenmepper van HG is geschikt om vliegen, muggen en wespen mee te elektrocuteren. De vliegen krijgen een elektrische shock en blijven daardoor heel. Nooit meer vieze vlekken van dode muggen op je muren! Deze vliegenmepper heeft de beste beoordelingen en klantervaringen en is wat ons betreft de beste keuze.
Wederom een vliegenmepper met goede reviews is de Premium elektrische vliegenmepper van Barkleydeal. Simpel in gebruik, en doet waar het voor bedoeld is. Deze vliegenmepper doodt zowel vliegen als muggen en wespen. De mepper wordt geleverd in het geel, blauw of roze. Schaf trouwens wel even je eigen AA batterijen aan als je deze vliegenmepper besluit te kopen.
Een wat duurdere variant is de elektrische vliegenmepper van het merk Foetsie. De vliegenmepper is iets krachtiger dan de andere varianten, dus kun je met meer zekerheid zeggen dat een vlieg, mug, wesp of motje ook echt gedood is nadat je hem elektrocuteert met de mepper. Daarbij is de mepper zowel verkrijgbaar in het grijs of in het geel. De prijs gaat trouwens omlaag naarmate je meerdere vliegenmeppers koopt: bij 4 stuks kosten ze nog maar €12,80 per stuk.

De beste elektrische vliegenmepper kopen

Om voor jou de beste vliegenmeppers uit te selecteren, hebben we uitgebreid research gedaan via internet. We lazen reviews en productbeoordelingen, vergeleken de prijzen en de kwaliteit van de vliegenmeppers.

Waar we achter kwamen, is dat het niet gemakkelijk is om een eenduidig antwoord te geven op wat nou precies de beste vliegenmepper is. Dat komt doordat sommige elektrische vliegenmeppers, blijkbaar weleens gebreken vertonen.
9 van de 10 meppers kunnen bij wijze van spreken prima hun werk doen, maar er zit er weleens eentje tussen die het bijvoorbeeld niet doet.

Daarom is het, voor de zekerheid, aan te raden om meerdere meppers in één keer aan te schaffen. Bij de webshop worden ze met korting verkocht als je er meerdere van koopt, dus dit is in ieder geval al een voordeel.
Zo heb je hoogstwaarschijnlijk altijd een goede, werkende elektrische vliegenmepper in huis – en dat is uiteindelijk de bedoeling!

1 Reactie
  1. je heb gelijk de eenlaagse hgx is beste. de andere zijn complete afval gelijk weggooien. die 3 laagse van albert heijn of ergens anders zijn complete rotzooi. doen helemaal niets die duwen de muggen alleen. vliegen werkt soms maar het is heel slecht. tegenwoordig zijn ze zo snel

Laat een reactie achter

Thuiswijzer.nl
Logo
Shopping cart