Beste elektrische vliegenmepper: boek resultaat met deze 5

Je bent op zoek naar de beste elektrische vliegenmepper en dat begrijpen we maar al te goed. Rondvliegende muggen, vliegen of wespen kunnen enorm op de zenuwen werken.

“Back in the days” gebruikten we dan met z’n allen van die gewone vliegenmeppers. Even flink meppen en je bent van het vervelende gezoem af. Nou, ging het maar zo makkelijk: aan een gewone vliegenmepper zitten behoorlijk wat nadelen. Zo weet je nooit zeker of je de vlieg raakt. En áls je hem dan eindelijk geraakt hebt, is het wel de bedoeling dat de vlieg tussen de mepper en bijvoorbeeld de muur of de tafel zit, anders heb je er nog niks aan. Daarbij zijn wespen een stuk moeilijker om te doden met een normale vliegenmepper.

Hoog tijd dus, om eens een blik te werpen op de elektrische vliegenmepper. Hierbij is het van belang om te letten op een aantal producteigenschappen. Niet elke elektrische mepper is namelijk kwalitatief of handig in gebruik. 
We hebben er een paar voor je getest waardoor jij dit niet meer hoeft te doen! 

Oplaadbare vliegenvanger

De voordelen van een elektrische vliegenmepper

 • Sneller succes dan bij een gewone vliegenmepper

Een elektrische vliegenmepper is dus een stuk handiger in gebruik dan de standaard vliegenmepper die we altijd al gebruikt hebben.

Door de elektrische spanning die op de vliegenmepper staat, kun je een vlieg, mug of wesp meteen doden als je hem raakt. Je hoeft dus alleen maar de mepper in de richting van het insect te bewegen en het insect is gedood.

 • Gemakkelijk en veilig in gebruik

De elektrische vliegenmepper is gemakkelijk te bedienen: je hoeft alleen maar het knopje in te drukken en de stroomspanning staat aan. Als je het knopje loslaat, dan is de elektrische spanning ook meteen weer weg.

Een elektrische vliegenmepper is niet gevaarlijk voor mensen, kinderen of huisdieren. De hoeveelheid elektrische spanning die erop staat is genoeg om een insect te doden, maar voor ons is het gelukkig ongevaarlijk. Het kan natuurlijk een vervelend schokje geven, maar de kans dat dit gebeurt is natuurlijk heel klein, omdat je de mepper aan de hendel vasthoud – en daar staat geen stroom op.

Dus koop een goede elektrische vliegenmepper, doe er een goede batterij in en je bent klaar om het gevecht met die vervelende insecten aan te gaan!

Beste keuze:
Shutterlight vliegenmepper
Krachtig, oplaadbaar en UV licht. Deze vliegenmepper heeft het allemaal. Naast de veelzijdigheid en het gebruiksgemak heeft deze elektrische vliegenmepper ook prima online beoordelingen. Een aanrader wat ons betreft!

Bekijk hieronder de door ons samengestelde lijst van de 3 beste elektrische vliegenmeppers op dit moment. Klik op “Bekijk” om alle productbeoordelingen op de webshop te lezen, als je je besluit om de vliegenmepper aan te schaffen.

Beste elektrische vliegenmepper Top 5

Deze elektrische vliegenmepper van HG is geschikt om vliegen, muggen en wespen mee te elektrocuteren. De vliegen krijgen een elektrische shock en blijven daardoor heel. Nooit meer vieze vlekken van dode muggen op je muren! Daarnaast is de kans op slagen groter door de vorm van de ijzeren draadjes (horizontaal zonder extra beschermlaag eromheen). De mepper werkt op AA batterijen - deze krijg je bij aankoop meegeleverd. Het product heeft veel positieve beoordelingen en is wat ons betreft een goede keuze!
Deze elektrische vliegenmepper van het merk Shutterlight is oplaadbaar, heeft paarse UV lichten en een automatische functie. Een zeer veelzijdig product dus. Met een kracht van 3000V is er een grote kans dat de vlieg of mug direct dood is bij aanraking. Via het oplaadstation kun je de mepper opladen binnen ongeveer 4 uur. Via inducatielampjes kun je zien hoe ver de vliegenmepper is opgeladen. Met zo'n 350 gram is dit apparaatje ook gemakkelijk hanteerbaar.
Nog een prima keuze als je wilt gaan voor een oplaadbare vliegenmepper is dit product. Met een kracht van 3000 volt, en de veiligere 3-laags opbouw is de mepper effectief en veilig tegelijkertijd. Via de blauwe UV lichten en de automatische stand kun je, zonder ook maar iets te hoeven doen, door blijven gaan met vliegen en muggen vangen. De prijs is staat ons betreft in verhouding tot de mogelijkheden!
Wederom een vliegenmepper met goede reviews is de Premium elektrische vliegenmepper van Barkleydeal. Simpel in gebruik, en doet waar het voor bedoeld is. Deze vliegenmepper doodt zowel vliegen als muggen en wespen. De mepper wordt geleverd in het geel, blauw of roze. Schaf trouwens wel even je eigen AA batterijen aan als je deze vliegenmepper besluit te kopen.
Een wat duurdere variant is de elektrische vliegenmepper van het merk Foetsie. De vliegenmepper is iets krachtiger dan de andere varianten, dus kun je met meer zekerheid zeggen dat een vlieg, mug, wesp of motje ook echt gedood is nadat je hem elektrocuteert met de mepper. Daarbij is de mepper zowel verkrijgbaar in het grijs of in het geel. De prijs gaat trouwens omlaag naarmate je meerdere vliegenmeppers koopt: bij 4 meppers kosten ze uiteraard per stuk minder.

De beste elektrische vliegenmepper kopen: waarop letten? 

Om voor jou de beste vliegenmeppers uit te selecteren, hebben we uitgebreid research gedaan via onze eigen ervaringen en andermans reviews op internet. We lazen reviews en productbeoordelingen, vergeleken de prijzen en de kwaliteit van de vliegenmeppers.

Daarnaast zijn er meerdere soorten verkrijgbaar waardoor je ook een keuze hebt in wat voor soort elektrische vliegenmepper je kiest. We zetten de verschillende opties graag voor je op een rijtje. 

 • Wil je een oplaadbare elektrische vliegenmepper? 
  Ook de markt van vliegenmeppers is zich constant flink aan het vernieuwen. Zo kun je tegenwoordig vliegenmeppers kopen die via USB op te laden zijn. 
  Het voordeel hiervan is dat je niet constant nieuwe batterijen hoeft te kopen. Daardoor is een USB vliegenmepper op de langere termijn goedkoper dan eentje die op batterijen werkt.

  Vliegenmepper met muggenlamp

 • Een vliegenmepper met UV licht? 
  Sommige oplaadbare vliegenmeppers beschikken over blauwe of paarse UV lampjes die o.a. muggen en vliegen aantrekken. Een handig hulpmiddel in het doden van deze beestjes, dus. Deze functie werkt vaak goed als je de mepper in de automatische stand hebt staan.

 • Een automatische stand?
  Jazeker! Tegenwoordig kun je de oplaadbare elektrische vliegenmeppers in hun oplaadstation laten staan terwijl ze gewoon nog hun werk doen. Door het UV licht in combinatie met de stroom die erop staat te activeren, kun je rustig doorslapen terwijl muggen en vliegen via de automatische mepper worden uitgeschakeld.

 • De plus en mindraadjes.
  Vliegen worden geëlektrocuteerd door de combinatie van ijzeren draadjes die plus of min elektrisch geladen zijn. Hierin zijn verschillende variaties. De ene mepper heeft horizontale draadjes die parallel naast elkaar geplaatst zijn. Wanneer een vlieg of mug beiden raakt, wordt deze gedood.

  Daarnaast heb je elektrische vliegenmeppers met ruitjesgaas, waarbij er vaak meerdere lagen over elkaar zitten (vaak 3 lagen). Het is dan moeilijker om te vlieg te raken. Het buitenste gaas biedt daarentegen wel betere bescherming tegen stroomstootjes voor onszelf.

  Elektrische vliegenmepper soorten


  Het is dus aan jouzelf of je kiest voor meer veiligheid (en dus het buitenste ruitjesgaas), of dat je liever een effectievere vliegenmepper koopt met horizontale draadjes. 

 • Hoeveel geld heb je ervoor over?
  Er zijn zoveel goedkope vliegenmeppers verkrijgbaar dat we ons kunnen voorstellen dat je het liefst voor de goedkoopste opties gaat. Hier is echter niet altijd iets voor te zeggen. Goedkoop is soms namelijk duurkoop.

  De hele goedkope opties kunnen namelijk minder kwalitatief zijn. Meppers gaan dan bijvoorbeeld veel sneller kapot of zijn niet krachtig genoeg. Dit is natuurlijk afhankelijk van welk merk je kiest. Let hierbij zeker op de online recensies van klanten die je voor gingen! 

  Wanneer je kiest voor een duurdere USB oplaadbare vliegenmepper, betaal je in eerste instantie meer, maar over de lange termijn minder omdat je geen batterijen hoeft bij te vullen. Je kunt ook kiezen voor een tussenweg: een goede vliegenmepper op batterijen, die in aanschaf goedkoper is dan een oplaadbare. 

 • Een enkele vliegenmepper of een set?
  Ook worden veel vliegenmeppers in een set verkocht. Bijvoorbeeld 2 vliegenmeppers in één verpakking. Het voordeel van zo’n set is dat het goedkoper in aanschaf is dan een losse mepper. En daarbij kun je de meppers in verschillende ruimtes in je huis gebruiken. Leg er bijvoorbeeld eentje in de woonkamer, en de andere in de slaapkamer. Of je graag kiest voor meerdere meppers of gewoon eentje, dat is natuurlijk helemaal aan jou! 
Wat is de beste elektrische vliegenmepper?

We raden de elektrische vliegenmepper van het merk Shutterlight aan. Deze is namelijk krachtig, oplaadbaar en heeft een automatische stand. Hierdoor kun je de mepper ’s nachts ook zijn werk laten doen. De UV lichten trekken automatisch vliegen en muggen aan voor meer resultaat. 

Hoe werkt elektrische vliegenmepper?

Sommigen werken op batterijen en sommigen zijn oplaadbaar. Wat beide opties gemeen hebben, is de stroom die erop staat. Wanneer vliegen hierin komen, worden ze geëlektrocuteerd. 

Anne
Anne

Hoi! Ik ben Anne en ik schrijf heel graag over allerlei verschillende producten. Het liefst sta ik in de keuken om nieuwe gerechten én apparaten te proberen en om vervolgens mijn bevindingen te delen met anderen. Jullie, in dit geval! Ook vind ik het leuk om met vrienden mooie nieuwe plekken te bezoeken. Al sinds 5 jaar schrijf ik als copywriter voor verschillende websites. Ik help mensen namelijk graag, zodat ze de beste producten kunnen kopen. Dus ik hoop dat je iets aan mijn teksten hebt!

1 Reactie
 1. je heb gelijk de eenlaagse hgx is beste. de andere zijn complete afval gelijk weggooien. die 3 laagse van albert heijn of ergens anders zijn complete rotzooi. doen helemaal niets die duwen de muggen alleen. vliegen werkt soms maar het is heel slecht. tegenwoordig zijn ze zo snel

Laat een reactie achter

Thuiswijzer
Logo