Beste GPS tracker kind

Een GPS tracker voor je kind is wat ons betreft echt een uitkomst. Via een horloge of armband kun je zorgen dat je altijd weet waar je kind is. Zo hoef je nooit meer te gaan zoeken, bijvoorbeeld als het etenstijd is en je kind naar huis mag gaan.
Via een goed GPS horloge met belfunctie, bel je je kind gemakkelijk op en kun je elke boodschap doorgeven. Daarnaast kan je kind met een smartwatch zelf bellen of berichten doorgeven. Zonder dat je een smartphone hoeft mee te geven.

Een smartphone is namelijk onhandig om mee te geven aan je kind. Telefoons blijven in de praktijk toch al gauw ergens liggen of kunnen uit broekzakken vallen tijdens het spelen. En het is een veel te moeilijk apparaat voor de jongere kinderen. Een kinder GPS horloge biedt dus uitkomst! Ze zijn gemakkelijk te bedienen, vallen niet zomaar van de pols af en je kind heeft er geen omkijken naar. En als ouder hoef je je toch wat minder zorgen te maken of je kind wel veilig is. Genoeg redenen voor ons om een Top 5 samen te stellen van de beste GPS trackers voor uw kind.

De beste GPS tracker kind kopen: waar let je op?

Het allerbelangrijkst is natuurlijk dat het GPS horloge nauwkeurig is als het gaat om het vaststellen van de locatie van uw kind. Helaas is dit lang niet altijd het geval: sommige GPS trackers zijn niet nauwkeurig genoeg, waardoor je je kind nog steeds niet goed kan lokaliseren. In onderstaande lijst hebben we alleen de GPS armbanden geselecteerd die volgens klantervaringen een prima GPS nauwkeurigheid hebben.

Het GPS horloge moet niet vervelend om de pols zitten en een aantrekkelijk uiterlijk hebben, zodat uw kind het niet vervelend hoeft te vinden om het horloge om te doen. Het zou toch vervelend zijn als uw kind het horloge af doet, waardoor u alsnog niet weet waar uw kind zich bevindt. Er zijn trouwens ook horloges op de markt waarbij er een signaal wordt doorgestuurd naar de smartphone van de ouders als het horloge af wordt gedaan. Erg handig! Je kunt dan namelijk ook meteen contact opnemen via het horloge om te zorgen dat deze niet zomaar achtergelaten wordt.

Natuurlijk moet er ook rekening mee gehouden worden dat kinderen spelen met het GPS horloge om hun pols. Het is dus handig als het horloge niet kwetsbaar is, maar van stevige kwaliteit.
Het is daarnaast ook erg handig als de kinder GPS tracker spatwaterdicht is. Het horloge gaat dan niet kapot tijdens bijvoorbeeld het handen wassen, de regen, of wat voor nattigheid dan ook. Zwemmen kan er niet mee – hiervoor zal je een wat duurdere smartwatch moeten aanschaffen.

Het is handig als de app en het horloge in te stellen zijn op de Nederlandse taal. We kunnen moeilijk van uw kind verwachten dat deze al super goed is in Engels natuurlijk… of Chinees ūüėČ

Ten slotte is het bij een aantal kinder GPS horloges niet nodig om zelf een simkaart aan te schaffen. De simkaart is dan al ge√Įnstalleerd in de GPS tracker en doet vanzelf zijn werk. Dit scheelt eventuele extra kosten en energie om uit te zoeken welk simkaartje het meest geschikt en betrouwbaar is. De GPS tracker voor kinderen “Connect Touch” van het merk One2track is hier een voorbeeld van. Erg handig wat ons betreft!
Vind je het niet erg om zelf een simkaartje te kopen, dan is er genoeg keuze aan andere GPS trackers voor kinderen.

Beste keuze:
Connect touch GPS horloge voor kinderen
Dit Connect Touch horloge met GPS tracker voor kinderen heeft de meeste positieve klantervaringen en is daarom wat ons betreft de winnaar. Als je kijkt naar de hoeveelheid functies die het apparaatje biedt, dan is de prijs / kwaliteitsverhouding ook helemaal kloppend. Je hoeft bij dit horloge niet zelf een SIM kaart of abonnement te regelen, er zit een Nederlandstalige app bij en de GPS nauwkeurigheid is prima. Een zeer goede aankoop dus, als je er zeker wilt zijn dat je kind veilig of in de buurt is!

Hieronder onze Top 5 lijst met de beste GPS tracker kind. We hebben deze kinder GPS horloges uitgezocht aan de hand van bovenstaande kwaliteitseisen. Daarnaast hebben we gekeken naar alle online reviews, klantervaringen en de prijzen. Daarom kun je aan de hand van je eigen persoonlijke voorkeuren kiezen welk GPS kinderhorloge het beste bij jouw wensen aansluit. Zo kun je met een gerust hart je kind buitenshuis laten spelen.

De Top 5 beste GPS kinderhorloges:

Dit GPS horloge voor kinderen is een prima keuze als je er eentje wilt gaan aanschaffen. Het horloge is gemakkelijk te bedienen met één knop. Daardoor is het ook voor je kind gemakkelijk om het horloge te gebruiken. Daarnaast is het mogelijk om te bellen via het horloge - zowel jij als je kind kunnen de belfunctie gebruiken. Via de app die je installeert op je smartphone, kun je volgen waar je zoon of dochter zich bevindt. Het vaststellen van de locatie wordt gedaan via zowel GPS, LBS+ als wifi signalen. Er zit een alarmfunctie op, je kan er meerdere telefoonnummers in opslaan en het horloge is spatwaterdicht.
More details +
Pluspunten:
 • Gemakkelijk te bedienen
 • Snelle handleiding (in ongeveer 15 minuten weet je hoe het apparaatje werkt)
Minpunten:
 • Niet altijd even nauwkeurige GPS
Wat ons betreft is dit kinderhorloge met GPS tracker van one2track de beste keuze van dit moment. De Connect Touch heeft eigenlijk alle functies die handig zijn om te hebben bij een GPS horloge: een zo nauwkeurig mogelijke GPS tracker door middel van GPS, wifi en GPRS, een belfunctie, het horloge is gemakkelijk te bedienen en spatwaterdicht. De app is gemakkelijk op je smartphone te installeren en is in het Nederlands. Je hoeft voor dit horloge geen los abonnement of SIM kaartje aan te schaffen. Er zit namelijk al een SIM kaart in, waarbij je niet vast zit aan een abonnement, maar prepaid betaalt. De kosten voor het gebruik van het horloge met GPS tracker (de kosten voor de data dus) zijn dan ongeveer 2 √° 3 euro per maand. Verder zit er een SOS functie op, verschillende wekkers en kun je 10 telefoonnummers in het programmaatje zetten. Je kan veilige zones instellen, er zit zelfs een stappenteller op. Ook heeft het apparaat een berichten functie (zo kun je zowel gesproken als tekst berichten versturen) en kun je de tijden instellen waarop het horloge stil moet zijn, bijvoorbeeld tijdens schooltijden. Wat ons betreft is deze GPS tracker dus een zeer goede en veilige keuze!
More details +
Pluspunten:
 • Ingebouwde SIM kaart met goedkoop data abonnement, dit hoef je dus niet zelf meer aan te schaffen
 • Het horloge heeft veel handige functies
Minpunten:
 • Het horloge kan wat kwetsbaar zijn als de kinderen drukker aan het spelen zijn
Nog een zeer goed GPS horloge voor kinderen is deze van Belio. De recensies online zijn met name erg positief over de nauwkeurigheid van de GPS locaties. En dat is natuurlijk uiteindelijk waar het allemaal om draait! Daarnaast heeft dit horloge ook lekker veel functies, zoals een gebruiksvriendelijk touchscreen menu, de mogelijkheid om 20 telefoonnummers in te stellen, bellen, spraakberichten, een stappenteller en het terugkijken van een afgelegde route zodat je bijvoorbeeld over de afgelopen middag kan terugzien waar je kind is geweest. Je kunt veilige zones instellen, alarmen, het horloge is spatwaterdicht en de bijgeleverde app is Nederlandstalig. De app is het eerste jaar gratis en kost daarna ongeveer 10 euro per jaar - niet veel geld dus.
More details +
Pluspunten:
 • Veel functies
 • Goede GPS nauwkeurigheid
Minpunten:
 • Je moet zelf een SIM kaart kopen
Een zeer betaalbaar GPS horloge is deze van TKSTAR. Het horloge is verkrijgbaar is 4 verschillende kleuren en heeft de handige functies die je verwacht van een GPS tracker. Namelijk een nauwkeurige locatiemeting, een app voor op je smartphone, een alarmtoets, eerdere afgelegde routes kunnen terugzien en de mogelijkheid om ermee te kunnen bellen. Schaf zelf een simkaart aan voor dit horloge.
More details +
Pluspunten:
 • Goedkope optie
Minpunten:
 • De kwetsbaarheid van het apparaat
 • Niet spatwaterdicht
Een zeer betaalbare en populaire GPS tracker voor je kind. Dit horloge van Easymaxx is op dit moment een van de meest verkochte GPS horloges bij online webshops. Installeer zelf een simkaart in het horloge en het doet zijn ding: de locatie van uw kind bijhouden, die je kunt zien via de app op uw smartphone. Daarnaast kun je ermee bellen, spraakberichten en tekstberichten achterlaten, er zit een noodknop op en je kunt er meerdere telefoonnummers in opslaan. Er zit ook een stappenteller op en je kunt een veiligheidszone instellen.
More details +
Pluspunten:
 • Betaalbaar
Minpunten:
 • Niet spatwaterdicht
 • De tijdszone is moeilijker in te stellen

Een kinder GPS horloge: wat zijn de voordelen?

Het grootste voordeel van een GPS tracker voor uw kind is uiteraard dat je je kind in de gaten kunt houden en gemakkelijk kunt lokaliseren. Maar wat is nu nog meer handig aan zo’n armband?

Uw kind kan leren klokkijken. Er zit natuurlijk niet alleen maar een GPS tracker op het horloge, maar ook een klok. Deze kan vaak zowel ingesteld worden op een digitale klok, als op een “gewone” horlogeklok.

Je hoeft je kind nog geen mobiele telefoon te geven. Sommige kinderen zijn hier nou eenmaal nog te jong voor. Een smartphone kan dan veel te lastig zijn om te bedienen. En daarnaast kan een telefoon gemakkelijk kwijtraken of per ongeluk ergens achtergelaten worden.

Een GPS armband valt niet gemakkelijk van de pols af en blijft daarom altijd in de buurt van uw kind.

Met een GPS tracker kan uw kind gewoon gebeld worden. Dat is erg handig als u bijvoorbeeld wilt doorgeven dat het eten klaar staat. Daarnaast is het bij veel GPS horloges mogelijk om spraakberichten en tekstberichten te versturen en te ontvangen. Zo zorg je ervoor dat je kind altijd bereikbaar is.

De beste GPS horloges voor kinderen beschikken over een stappenteller. Uw kind wordt dan gestimuleerd om gedurende de hele dag genoeg te bewegen.

U zorgt ervoor dat uw kind kennis maakt met digitale apparaten. Doordat het GPS horloge zelf te bedienen is door kinderen, leert uw kind al snel omgaan met de digitale wereld. Dat kan natuurlijk goed van pas komen later.

Een GPS horloge is tenslotte ook gewoon een stoere gadget voor om je pols! Hiermee kan je kind vast helemaal de blits maken. En met alle bijkomende voordelen van een GPS tracker, zijn wij in ieder geval om!

We kijken uit naar je idee√ęn

Laat een reactie achter

Thuiswijzer.nl
Logo